Košarica artikel - 0,00 €

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €
 
info@plusdom.si 03 620 07 60

Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je DPD d.o.o Slovenija, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Strošek dostave
Strošek dostave je naveden v naročilu za posamezni izdelek in se vedno informativno izpiše, ter prišteje tudi v spletni košarici, pred in ob oddaji naročila. Strošek dostave do 29,99 eur je 4,00 eur. Dostava nad 30,00 eur je brezplačna. Strošek dostave velja za Slovenijo in je enoten za celo Slovenijo. 

Čas dostave
Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila.

Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob prevzemu, prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine.  
Če vas v času dostave ni doma, bo dostavljalec pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem.


Hitrost dostave
Hitrost dostave naročenega blaga je odvisna od naslednjih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 13. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Preko maila ali po telefonu vas bomo obvestili o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku in o času dostave. Dostavo opravi dostavna služba, ponavadi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. 

Odvoz starega aparata
Pri nakupu novih izdelkov iz skupine bela tehnika, vam omogočamo odvoz vašega starega aparata. Odvoz velja samo za aparate istega tipa (primer: kupite novo pečico, odpeljemo staro pečico). Pred dostavo novega izdelka vas bodo iz dostavne službe klicali na kontaktno številko, da se z vami dogovorijo o dostavi in o odvozu. Izdelek ki ga odvažamo mora biti pripravljen za odvoz (odklopljen, odstranjene cevi, pritrjeni odpirajoči se deli, pripravljen v embalaži primerni za transport...) Storitev je plačljiva (15,00 eur – vključen DDV), vpišete pa jo pod komentar v spletni košarici ob naročilu.

 

Osebni prevzem
Po predhodno oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave/prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na izdajnem mestu Teharska cesta 4, Celje. Možnost osebnega prevzema je od ponedeljka do četrtka, med 8.00 in 15.00 uro in petek od 8.00 do 13.00 ure. Takoj, ko so izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, SMS sporočilom, ali klicom na vašo telefonsko številko.